Jasmijn

– vanaf half augustus tot einde 2022 is Jasmijn met zwangerschapsverlof. Je kan terecht bij de collega’s, Vincent en Dominique.
Was je in het verleden bij Jasmijn in behandeling? Dan wordt jouw dossier automatisch gedeeld met de collega’s, zij kunnen dus alle gegeven inlezen en ook steeds overleggen met Jasmijn. Je bent bij hen in goede handen!
Wil je mij toch graag zelf spreken? Laat dan een voicemail berichtje achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. Telefoonnumer: +32 486 07 75 34 –

Mijn naam is Jasmijn De Wachter.
In 2014 studeerde ik af als osteopaat aan de International Academy of Osteopathy in Gent. Ook nadien bleef ik mij bijscholen via tal van cursussen (zie hieronder).

Het was mijn bewuste keuze om niet meteen een eigen praktijk te starten maar eerst zoveel mogelijk ervaring op te doen in andere praktijken.
De voorbije 6 jaar werkte ik in verschillende praktijken in Beernem, Sint-Gillis-Waas, Oostburg en Hulst.

De laatste jaren werkte ik enkel nog in Sint-Gillis-Waas en Hulst. Dit combineerde ik met de Masterstudie Osteopathie bij Kinderen.
Met het openen van mijn eigen praktijk, kan ik nu helemaal mijn eigen visie uitdragen. Ik vind het belangrijk om maximaal in te zetten op:
– een efficiënte organisatie zodat er meer tijd over blijft voor jou als patiënt
– fijne samenwerkingen met collega’s, artsen en andere therapeuten in de buurt
– een goede work-life balance, zodat ik mij 100% kan geven in mijn job
– een praktijk waar de hele familie zich welkom voelt

In mijn praktijk ontvang ik patiënten van alle leeftijden, van superjong tot toch-al-wat-ouder, iedereen is welkom! Naast het behandelen van volwassenen, heb ik een grote interesse voor het behandelen van baby’s en kinderen. Ik volgde hierover diverse bijscholingen en zal mij ook het komende jaar nog verder in deze materie verdiepen.
Vragen staat altijd vrij, je bent bij mij dus welkom met zowat elke hulpvraag. Indien ik je niet of onvoldoende kan helpen, dan tracht ik steeds zo goed mogelijk door te verwijzen naar een arts of andere therapeut.

In mijn vrije tijd kan je mij achter het beiaardklavier vinden, op donderdag verzorg ik regelmatig de achtergrond muziek tijdens de markt van Sint-Niklaas.
Daarnaast bouw ik aan mijn gezinnetje, ons nieuwe huis en de nieuwe praktijk!


Bijscholingen

  • Basisopleiding IAO Gent: 2010-2014
  • Kinderosteopathie, cranio-faciale technieken: januari 2016
  • Methode De Bakker (modules 1 tem 6): 2016-2018
  • Medische basiskennis Nederland: najaar 2016
  • Kinderosteopathie IAO jaar 1: 2017
  • Master Osteopathie bij kinderen, Bucks University via IAO: 2018-2021
  • Osteopathie bij baby & kind, the essential: september 2018
  • Symposium plagiocephalie: oktober 2020
  • KPNI congres van het kind: december 2021
  • Het endocriene systeem binnen de osteopathie & de impact van stress: april 2022