Vincent

– Vincent is meestal op woensdagavond aanwezig in de praktijk (16u30 tot 21u) –
Telefoonnummer: +32 498 68 63 31

In 2014 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan the International Academy for Osteopathy. Als osteopaat spits ik mezelf voornamelijk toe op het spier-en gewrichtssysteem en de organen. Door te kijken naar uw beweeglijkheid en uw medische geschiedenis probeer ik tot de oorzaak van uw klacht te komen en deze op te lossen. In de osteopathie zijn we er namelijk van overtuigd dat een beweeglijk lichaam een gezond lichaam is.

Een osteopatische behandeling is volledig manueel. Ik geef de voorkeur aan zachtere technieken om uw problemen op te lossen en voorzie u ook van advies om samen met u een oplossing voor uw klacht te vinden.

Aangezien ik in de praktijk vaak mensen zie met spierspanning die naast een osteopatische behandeling ook nood hebben aan een dieptemassage van de spier, heb ik extra opleidingen gevolgd om ook massages te geven die u ook kunt boeken bij mij. Als therapeut verdiep ik mezelf regelmatig in nieuwe technieken om steeds up-to-date te blijven en u de beste zorg te kunnen aanbieden.

Opleiding en bijscholingen

  • basisopleiding IAO Gent: 2010-2014

Vincent heeft ook nog zijn eigen osteopathie praktijk in Hasselt: https://osteopathiecochez.be/